Leuke openingszinnen.

 

Het geheim van een goede openingszin is … het maakt uit wat je zegt! Nee, serieus. Openingszinnen zijn voor om het ijs te breken. Het gaat om de manier waarop je iets zegt. Dat maakt al het verschil. Gebruik humor, wees charmant of doe net alsof je charmant bent. Feit is dat wanneer jij zelfverzekerd doet, niemand aan jou zal twijfelen en jij al helemaal niet aan jezelf. Wees ontspannen, ga uit je fucking dak. Als je het naar je zin dan zien vrouwen dat. Ze ruiken, horen en voelen dat soort dingen aan.

 

Wees spontaan, maak aanames! Maak het een leuk gesprek en geen interview. Je kan zelfs praten over een goudvis en dan nog kan je met elkaar in bed belanden. Een vriend van mij kwam zelfs binnen met: laat me je dansmove zien. Je lacht nu wel, maar het werkte wel. Maar goed de leuke openingszinnen die je zoekt vindt je hieronder aan. Ook zijn hier voorbeelden van slechte openingszinnen te vinden.

 

Je lichaamstaal is net zo belangrijk. Sta rechtop, loop op iemand af, kijk haar in de ogen aan en lach. Steek je hand uit en zeg: “Hey, ik ben …(of verzin een naam voor haar of jezelf)” Vervolgens herhaal je haar naam. Iedereen houdt ervan om zijn naam te horen. Dat klinkt misschien gek en misschien vindt je het niet meteen leuk maar dit communiceert zoveel zelfvertrouwen. Te vaak zie ik mensen randje psychotisch kijken naar een meisje, waardoor die zich ook niet bepaald lekker gaat voelen. En als je dan oogcontact maakt, please lach dan.

 

Wanneer je dan in gesprek bent vertel dan over de gekke situatie waar je vandaan komt of wat voor geks je van plan bent. Als je vraagt wat ze doet of waar ze vandaan komt houdt het snel op. Niemand zit daar ook op te wachten met tequila in zijn hand. Daarnaast zijn leuke vragen ook een goede optie. Stel leuke vragen die ze nooit horen en laat het gesprek lekker lopen. Vragen als “Wat is de vreemdste plek waar je ooit seks hebt gehad?”. Wees ook niet bang om om haar nummer te vragen. Geef haar je telefoon en zeg geef jezelf een leuke bijnaam. Zorg ervoor dat je altijd iets unieks hebt, waaraan zij je herrinert. Ze zal dan vast een of andere gekke naam bedenken en als ze zegt verzin er zelf eentje, dan maak geef je haar een speelse benaming. Eindstand, je hebt haar nummer!

 

 

Check het leuke vragen blog,
we hebben al wat vragen voor je klaarstaan.

De nummer 1 regel die je nooit moet vergeten is. Ontspan! Jullie zijn beide opzoek naar iemand waarmee je een nacht lol kan hebben. Zet een lach op je gezicht en geef een complimentje! Wie wil dat nou niet horen?

Nog een geheimpje. Wees niet bang voor afwijzingen. Niemand leeft in een wereld waarin je bij iedereen scoort. Met ongeveer 1 van de 10 mensen die jij aanspreekt zal het met meer worden dan alleen maar woorden.

Natuurlijk kan een goede openingszin wel helpen. Kies iets wat bij je past. Blijf lekker dicht bij jezelf.

 

Leuke openingszinnen

Hoi ik ben (naam) de tweede (of wat voor unieke geks je maar kan bedenken, zodat je wordt onthouden)

Complimenteer haar of een op een sieraad

Jij hebt zo’n leuke uitstraling.

Zou je me zoenen?

Hey, heb je het naar je zin?

Hey, wat zie je er leuk uit.

Je weet dat je sexy bent he?

Je weet dat je er goed uitziet he?

Als ik een ding aan jou kon veranderen dan was het je achternaam.

Vind je mij ook knap?

Heeft iemand je ooit verteld dat je op … lijkt?

Jij hebt een mooi uiterlijk, heb je ook een mooi innerlijk?

Hey jullie lijken me leuk. Ik kom met jullie samen chillen.

Jij bent toch Spaans?

Zo, jij komt ook regelrecht uit (bekende film of serie) lopen.

 

Slechte openingszinnen

Kent je telefoon mij al?

Waarom ken ik jou nergens van?

Viel je uit de hemel?

Ik ben mijn nummer kwijt, mag ik de jouwe.

Ik hou niet echt van regen, maar wel een spetter.

Als je me zoekt, ik zit in de wolken.

Is er wat mis met mijn ogen? Want ik kan ze niet van je afhouden.

Heb je zin in een potje tongworstelen?

 


Grappige openingszinnen

Wat een mooi shirt heb je aan, alleen jammer dat je hem aan hebt.

Als ik een appel was, zou je dan mijn zaadjes slikken of spugen?

Ik zoek nog iemand om mee naar de te gaan naar de olympische spelen in Tokio om te streaken. Ga je mee?

 

Tinder openingszinnen

Doen, durven of de waarheid?

Als je een nog maar een week te leven had, wat zou je dan doen?

Wil je de five question game spelen?

 

Weet je nog een leuke of slecht openingszin? Laat hem hieronder achter en we zetten hem erbij!

 

 

Lees meer leuke blogs:

How2 Nunet

How2 Nunet

How2 Nunet We krijgen vaak de vraag: hoe werkt Nunet nou eigenlijk? Daarom hebben we dit How2 Nunet blog gemaakt. Zo krijg je een kijkje in de keuken en weet je hoe alles werkt. Nunet draait om leuke dingen waar wij vrolijk van worden en dat willen we graag met jou...

Lees meer
Als je echt zou moeten kiezen?

Als je echt zou moeten kiezen?

Als je echt zou moeten kiezen? Polls. Als je echt zou moeten kiezen? De “Two Choices Game”. Duivels dilemma. "Would you rather". Schunnige vragen. Dit zijn allemaal namen voor het spel waarbij je uit twee onwaarschijnlijke en uiterst moeilijke keuzes moet kiezen. Wij...

Lees meer
Het is tijd voor betere zorg voor ons allemaal

Het is tijd voor betere zorg voor ons allemaal

Betere zorg voor ons allemaal Bij Nunet zijn we de hele dag bezig met leuke dingen. Nou is het uitzoeken van je zorgverzekering niet de leukste bezigheid ooit, maar ons zorgsysteem onderzoeken is wel heel leuk en zeer leerzaam gebleken. Natuurlijk, je kan veel geld...

Lees meer
De wetenschap achter de kenmerken van een goede relatie

De wetenschap achter de kenmerken van een goede relatie

Wij van Nunet houden van leuke dingen en één van de leukste dingen in het leven is toch wel een fijne relatie. Relaties zijn makkelijk te starten maar het blijft niet altijd fijn. Dus gingen wij eens op zoek naar de eigenschappen die ervoor zorgen dat een fijne relatie fijn blijft wordt en je leven lang gelukkig kan zijn met je geliefde.

Lees meer
Welke film moet ik kijken?

Welke film moet ik kijken?

Welke film moet ik kijken? Dit vragen wij ons ook wel eens af. En daarom houden we hier een lijstje bij van de leukste films, de we vaak updaten met de nieuwste films. Smaken verschillen natuurlijk maar er zit vast en zeker iets voor je bij. Wat is lekkerder dan...

Lees meer
Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken

Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken

Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken. Iedereen heeft bijzondere en hilarische verhalen en eigenschappen en met de juiste vragen komen deze naar boven. Misschien wil je je vriend/vriendin beter leren kennen.

Lees meer