Grootste aanbod leuke dingen

Voor hem en haar

Unieke cadeau's

✓ 500.000 leuke bezoekers

Grootste aanbod leuke dingen

Voor hem en haar

Unieke cadeau's

Nunet = Leuke dingen

Nunet draait om leuke dingen waar wij vrolijk van worden en dat willen we graag met jou delen. Ons motto is: wij plaatsen alleen dingen die we onze eigen vrienden zouden aanraden.

Hoe werkt Nunet? Lees hier meer.

Geen zin om uren te zoeken?

Het internet is geweldig maar soms ben je uren aan het zoeken naar de beste deal, leukste cadeautjes of mooiste vakantie. Je wil nu vinden wat je zoekt niet morgen en daarom is er Nunet. Wij zoeken voor jou de beste deals en leukste dingen en jij hoeft alleen maar uit te kiezen.

Weet je niet wat je moet kopen als cadeau?

Soms weet je echt niet wat je voor iemand moet kopen. Wij helpen jou hier graag mee! Klik hier voor de leukste cadeaus. Kom je er nog niet uit? Klik hier voor de Nunet cadeau ideeën of klik hier om contact met ons op te nemen.

Geen zin om te kiezen?

Dan stuur je ons een berichtje wat je zoekt en kiezen wij voor jou. Gratis. Kan je ons de schuld geven als je moeder haar cadeau niet leuk vindt. Klik hier voor de“Kiesjijmaar” service. Deze service mag je natuurlijk ook voor jezelf gebruiken als je verrast wil worden of het gewoon een keer zelf wil proberen (gebeurt heel vaak).

Jij zoekt, wij vinden het

Nunet staat vol met leuke dingen voor bijna iedereen maar soms wil je iets specifieks. Wij krijgen de meest gekke en bijzondere vragen, klik hier om contact met ons op te nemen.

Hoe krijgen wij brood op de plank?

Nunet is de gratis adviseur op internet voor jou. Wij moeten natuurlijk ook eten en daarom verdienen we met Nunet ook geld. Iedereen die wat online verkoopt houdt van tipgevers en geven die tipgever meestal een vergoeding. Daar kunnen wij van leven. Wij werken altijd in deze simpele volgorde en nooit anders:

1. Wij vinden een super leuk ding of een hele goeie deal die wij onze ook vrienden zouden aanraden.
2. Wij plaatsen het op Nunet.
3. Wij kijken of de verkoper een vergoeding aanbiedt. Zo ja leuk, zo nee prima.

Dit is Nunet. Meer vragen mag altijd!